Ruitschade?  Één belletje naar Autoglas Amersfoort en wij lossen het voor u op. Als er tijdsdruk op zit zijn wij spoedig ter plekke om uw ruitschade te repareren of te vervangen, vanzelfsprekend doen we dit snel en deskundig! Natuurlijk kunnen we u ook verwelkomen in Amersfoort aan de        Argonweg 26 B. Onze vestiging is uitgerust met de modernste apparatuur op het gebied van ruitschadeherstel. Daarnaast hebben we meer dan 15 jaar aan ervaring in ons vakgebied, in binnen en buitenland. De passie die we hebben voor het werk dat we doen resulteert in uitstekende service en positieve klantervaringen.

Als ruitschade niet meer te herstellen valt met onze speciale hars injectie, dan kunt u bij ons uitstekend terecht voor een volledige vervanging van uw ruit. Wij nemen alle financiële administratie uit handen en regelen alles direct met uw verzekeraar! Wij betalen de helft van uw eigen risico! Wij zijn aangesloten bij FOCWA, een keurmerk voor kwaliteit, garantie en deskundigheid.

Staat u met de auto in de duinen, bossen, heide of weilanden van Ermelo? Voor ons is dat geen struikelblok. Wij repareren uw autoruit ter plekke! Einddoel voor ons blijft altijd een tevreden klant die maar al te graag weer gebruik wil maken van onze diensten. Dus wacht niet langer met ruitschade, bel Autoglas Amersfoort en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen.

✓ Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar
✓ Kwaliteit en levenslange garantie
✓ Gratis mobiele haal- en breng service in Ermelo

Kan mijn auto APK gekeurd worden met ruitschade?
Dit is afhankelijk van de schade die uw ruit heeft opgelopen, als het om een sterretje(s) gaat wordt het in de meeste gevallen goedgekeurd zolang het de zicht niet belemmerd.

Wij raden u aan om de schade te laten beoordelen en direct online een afspraak te maken. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Tel: 033 – 737 0006.