Heeft u ruitschade opgelopen en u woont in de omgeving van Woudenberg? Wilt u uw autoruit vervangen of repareren in Woudenberg? Dan bent u bij Autoglas Amersfoort aan het juiste adres! Wij repareren sterretjes en barsten namelijk ter plekke! Mocht de schade niet meer repareren te zijn kunnen wij nog altijd uw autoruit vervangen.

Bij Autoglas Amersfoort wordt u glas snel en deskundig geplaatst door vakkundige monteurs! Wij hebben namelijk al 15 jaar ervaring in het repareren en vervangen van autoruiten. We zijn niet voor niks aangesloten bij FOCWA, een keurmerk dat staat voor de beste kwaliteit en garantie. Als u uw autoruit laat repareren of vervangen bij een FOCWA erkend specialist weet u dat u verzekerd bent van de beste producten zodat uw voorruit perfect blijft zitten.

Verzekering
Sterreparaties worden meestal volledig gratis uitgevoerd, dit kan al vanaf €0 eigen risico. Wilt u hier meer informatie over? Kijk dan op de pagina Verzekering of neem contact op met uw verzekeraar.

Autoglas Amersfoort schiet u graag te hulp in het geval van ruitschade. Een ster kan vervelend zijn, vooral als deze zich bevindt in het gezichtsveld. Daarnaast kan een ster door onder andere temperatuurwisselingen gemakkelijk een barst worden.Twijfel dus niet langer en bel Autoglas Amersfoort en zie met uw eigen ogen wat wij bedoelen met uitstekende service en deskundigheid.

✓ Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar
✓ Kwaliteit en levenslange garantie
✓ Gratis mobiele haal- en breng service in Woudenberg

Kan mijn auto APK gekeurd worden met ruitschade in Woudenberg?
Dit is afhankelijk van de schade die uw ruit heeft opgelopen, als het om een sterretje(s) gaat wordt het in de meeste gevallen goedgekeurd zolang het de zicht niet belemmerd.

Wij raden u aan om de schade te laten beoordelen en direct online een afspraak te maken. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Tel: 033 – 737 0006.