Woont u in Putten en u heeft ruitschade? Wilt u niet langer wachten neem dan direct contact op met Autoglas Amersfoort! Wij komen direct naar Putten om uw sterretje of barst te repararen. Binnen anderhalf uur zijn we al bezig met het herstellen van uw ruitschade. Wij kunnen ook ter plekke uw autoruit repareren in Putten. Onze klanten verwachten een mate van vlotheid in diensten die wij bieden, en natuurlijk is dat logisch! Een probleem wil je snel verholpen hebben zodat je weer verder kan met je dagelijkse bezigheden. Bij Autoglas Amersfoort herstellen wij ruitschade snel, maar tegelijkertijd ook professioneel en deskundig. Bij Autoglas Amersfoort kijken wij altijd eerst of we de schade kunnen repareren want vervangen kan namelijk altijd nog.

Onze vestiging is uitgerust met de modernste apparatuur op het gebied van ruitschadeherstel. Daarnaast hebben we meer dan 15 jaar aan ervaring in ons vakgebied, in binnen en buitenland.

Verzekering
Sterreparaties worden meestal volledig gratis uitgevoerd, dit kan al vanaf €0 eigen risico. Wilt u hier meer informatie over? Kijk dan op de pagina Verzekering of neem contact op met uw verzekeraar.

Autoglas Amersfoort schiet u graag te hulp in het geval van ruitschade. Een ster kan vervelend zijn, vooral als deze zicht bevindt op het gezichtsveld. Daarnaast kan een ster door onder andere temperatuurwisselingen gemakkelijk een barst worden.Twijfel dus niet langer en bel Autoglas Amersfoort en zie met uw eigen ogen wat wij bedoelen met uitstekende service en deskundigheid.

✓ Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar
✓ Kwaliteit en levenslange garantie
✓ Gratis mobiele haal- en breng service in Putten

Kan mijn auto APK gekeurd worden met ruitschade?
Dit is afhankelijk van de schade die uw ruit heeft opgelopen, als het om een sterretje(s) gaat wordt het in de meeste gevallen goedgekeurd zolang het de zicht niet belemmerd.

Wij raden u aan om de schade te laten beoordelen en direct online een afspraak te maken. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Tel: 033 – 737 0006.