Heeft uw auto ruitschade opgelopen en u woont in de omgeving van Lunteren? Neem dan direct contact op met Autoglas Amersfoort. Of het nou gaat om het repareren van een sterretje of het vervangen van uw volledige autoruit, bij Autoglas Amersfoort bent u aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij FOCWA, een keurmerk wat staat voor kwaliteit & garantie! Onze vakkundige monteurs zijn snel ter plekke en laten sterretjes en scheurtjes snel verdwijnen! Bij Autoglas Amersfoort herstellen wij ruitschade snel, maar tegelijkertijd ook professioneel en deskundig.

Sterreparaties worden meestal volledig gratis uitgevoerd, dit kan al vanaf €0 eigen risico. Wilt u hier meer informatie over? Kijk dan op de pagina Verzekering of neem contact op met uw verzekeraar.

Wij kunnen ook ter plekke uw autoruit repareren in Lunteren. Heeft u geen tijdnood en bent u toevallig in de buurt van onze vestiging in Amersfoort, dan kunt u natuurlijk ook zelf langskomen. Wij herstellen of vervangen uw ruit terwijl u een lekker bakje koffie drinkt. Tegelijkertijd kunnen we u beter leren kennen als klant waardoor we u nog beter kunnen helpen in de toekomst. Autoglas Amersfoort schiet u graag te hulp in het geval van ruitschade. Twijfel dus niet langer en bel Autoglas Amersfoort en zie met uw eigen ogen wat wij bedoelen met uitstekende service en deskundigheid.

✓ Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar
✓ Kwaliteit en levenslange garantie
✓ Gratis mobiele haal- en breng service in Lunteren

Kan mijn auto APK gekeurd worden met ruitschade?
Dit is afhankelijk van de schade die uw ruit heeft opgelopen, als het om een sterretje(s) gaat wordt het in de meeste gevallen goedgekeurd zolang het de zicht niet belemmerd.

Wij raden u aan om de schade te laten beoordelen en direct online een afspraak te maken. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Tel: 033 – 737 0006.