Staat u in de buurt van Harderwijk of woont u in Harderwijk en u heeft  ruitschade? Neem contact op met Autoglas Amersfoort! Binnen anderhalf uur zijn we al bezig met het herstellen van uw ruitschade. Wij kunnen ook ter plekke uw autoruit repareren in Harderwijk. Onze klanten verwachten een mate van vlotheid in diensten dat wij bieden, en natuurlijk is dat logisch! Een probleem wil je snel verholpen hebben zodat je weer verder kan met je dagelijkse bezigheden. Bij Autoglas Amersfoort herstellen wij ruitschade snel, maar tegelijkertijd ook professioneel en deskundig.

Heeft u geen tijdnood en bent u toevallig in de buurt van onze vestiging in Amersfoort, dan kunt u natuurlijk ook zelf langskomen. Wij herstellen of vervangen uw ruit terwijl u een lekker bakje koffie drinkt. Tegelijkertijd kunnen we u beter leren kennen als klant waardoor we u nog beter kunnen helpen in de toekomst. Onze vestiging is uitgerust met de modernste appratuur op het gebied van ruitschadeherstel. Daarnaast hebben we meer dan 15 jaar aan ervaring in ons vakgebied, in binnen en buitenland.

Autoglas Amersfoort schiet u graag te hulp in het geval van ruitschade. Twijfel dus niet langer en bel Autoglas Amersfoort en zie met uw eigen ogen wat wij bedoelen met uitstekende service en deskundigheid.

✓ Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar
✓ Kwaliteit en levenslange garantie
✓ Gratis mobiele haal- en breng service in Harderwijk

Kan mijn auto APK gekeurd worden met ruitschade?
Dit is afhankelijk van de schade die uw ruit heeft opgelopen, als het om een sterretje(s) gaat wordt het in de meeste gevallen goedgekeurd zolang het de zicht niet belemmerd.

Wij raden u aan om de schade te laten beoordelen en direct online een afspraak te maken. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Tel: 033 – 737 0006.