Heeft uw auto ruitschade opgelopen en u woont in de omgeving van Bunschoten? Neem dan direct contact op met Autoglas Amersfoort. Of het nou gaat om het repareren van een sterretje of het vervangen van uw volledige autoruit, bij Autoglas Amersfoort bent u aan het juiste adres. Binnen anderhalf uur zijn we al bezig met het herstellen van uw ruitschade. Bij Autoglas Amersfoort herstellen wij ruitschade snel, maar tegelijkertijd ook professioneel en deskundig. Sterreparaties worden meestal volledig gratis uitgevoerd, dit kan al vanaf €0 eigen risico. Wilt u hier meer informatie over? Kijk dan op de pagina Verzekering of neem contact op met uw verzekeraar.

Wij kunnen ook ter plekke uw autoruit repareren in Bunschoten. Heeft u geen tijdnood en bent u toevallig in de buurt van onze vestiging in Amersfoort, dan kunt u natuurlijk ook zelf langskomen. Wij herstellen of vervangen uw ruit terwijl u een lekker bakje koffie drinkt. Tegelijkertijd kunnen we u beter leren kennen als klant waardoor we u nog beter kunnen helpen in de toekomst. Onze vestiging is uitgerust met de modernste apparatuur op het gebied van ruitschadeherstel. Daarnaast hebben we meer dan 15 jaar aan ervaring in ons vakgebied, in binnen en buitenland.

✓ Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar
✓ Kwaliteit en levenslange garantie
✓ Gratis mobiele haal- en breng service in Bunschoten

Kan mijn auto APK gekeurd worden met ruitschade?
Dit is afhankelijk van de schade die uw ruit heeft opgelopen, als het om een sterretje(s) gaat wordt het in de meeste gevallen goedgekeurd zolang het de zicht niet belemmerd.

Wij raden u aan om de schade te laten beoordelen en direct online een afspraak te maken. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Tel: 033 – 737 0006.