Heeft uw auto ruitschade opgelopen? Dat is geen probleem! Autoglas Amersfoort is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van ruiten. Wij zullen eerst kijken of de schade te repareren valt, mocht het niet meer te repareren zijn zullen wij uw ruit vervangen. Vervangen kan natuurlijk altijd nog. Als het gaat om een sterretje ter grootte van € 2 is het meestal eenvoudig te repareren. Is de schade groter, dan moet het in de meeste gevallen gerepareerd worden.

Voor de meeste auto’s hebben wij ruiten op voorraad zodat wij deze direct voor u kunnen plaatsen. De ruiten worden door ervaren personeel met professioneel materiaal geplaatst.

Waarom kiezen voor Autoglas Amersfoort? Wij bieden levenslange garantie op onze ruiten en handelen alles direct af met uw verzekeraar. Wel zo handig! Maak direct telefonisch een afspraak.

✓ Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar
✓ 35 % tot 50% goedkoper dan de meest erkende autoglas bedrijven
✓ Kwaliteit en levenslange garantie
✓ Gratis mobiele haal- en breng service

Kan mijn auto APK gekeurd worden met ruitschade?
Dit is afhankelijk van de schade die uw ruit heeft opgelopen, als het om een sterretje(s) gaat wordt het in de meeste gevallen goedgekeurd zolang het de zicht niet belemmerd.

Wij raden u aan om de schade te laten beoordelen en direct online een afspraak te maken. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Tel: 033 – 2851215.